Astrele vorbesc despre o perioadă în care semnele zodiacale trebuie să fie atente la deciziile pe care le iau pentru că vor suporta consecințele pe termen lung.

Sfatul zilei de vineri, 30 septembrie 2022, pentru toate zodiile
Berbec
Te gândești de pe acum la vacanța de iarnă și la cheltuielile de sărbători. Nu strică să strângi cureaua și să fii mai cumpătat.

Taur
Este o zi care aduce o schimbare majoră în domeniul sentimental. E posibil să fii părăsit de partenerul de viață fără vreun advertisment.

Gemeni
Norocul este de partea ta în plan financiar. Primești bani de la serviciu sau un împrumut de la bancă pe care-l aștepți de multă vreme.

Rac
Relația cu partenerul de viață se află într-un moment crucial și este nevoie să iei o decizie radicală care nu suportă amânare.

Leu
Ai mare grijă la responsabilitățile de la locul de muncă, nu ai vrea să fii tras la răspundere că nu ai finalizat anumite sarcini.

Fecioară
Emani o energie pozitivă și un vibe bun care te aduc în centrul atenției și care te ajută să cunoști oameni noi și interesanți.

Balanță
Te așteaptă lucruri bune în dragoste. Întâlnești o persoană cu care rezonezi. Se poate spune că sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Scorpion
Noi începuturi. Este o zi perfectă pentru a merge pe alt drum și pentru a descoperi noi aventuri și trăiri interesante.

Săgetător
Ai capul plin de idei și planuri de afaceri, trebuie numai să găsești partenerul cu care să le pui în aplicare și bineînțeles bani.

Capricorn
Gândul îți zboară deja la weekend. Vrei să pleci undeva în natură, unde să te relaxezi și să te încarci cu energie pozitivă.

Vărsător
Deciziile luate până acum te-au adus într-un punct de cotitură. Alege înțelept și nu mai lăsa destinul să te conducă, prea frâiele.

Pești
Treci printr-o despărțire care își lasă amprenta asupra ta. Este o separare pe care nu ți-o doreai sub nicio formă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *