Getuța, lacrimi de fericire
Getuța a izbucnit în lacrimi la nunta ei. Mireasa a dansat cu fratele ei, Culiță, apoi a asistat la un recital excepțional.

Iubita lui Iancu, Denisa, adoptată de mama Geta!
Surpriză la nunta Getuței! Iancu Sterp a mers însoțit de noua sa parteneră, Denisa!

Se pare că mama Geta o adoră deja, ba chiar s-a filmat împreună cu tânăra care s-ar putea să îi devină noră!

acum 15 ore
Mama Geta i-a făcut dedicație fostului soț
Mama Geta e one woman show la nunta fetei sale, Getuța! Femeia a declarat într-un live că i-a făcut o dedicație tatălui copiilor săi, de care e divorțată de ani buni și că îi va mai face dedicații până va ține petrecerea.

În mediul online a apărut și un clip în care mama Geta și comorile sale dansează împreună cu mireasa.

acum 15 ore
Dansul mirilor
Getuța Sterp și Sebastian și-au făcut deja dansul, la localul unde are loc petrecerea de nuntă.

Aceștia au fost aplaudați de meseni, cei mai emoționanți de acest moment fiind cei din familie, evident.

acum 16 ore
Culiță Sterp, gest emoționant la nunta Getuței Sterp
Culiță Sterp a emoționat-o până la lacrimi pe Getuța Sterp în momentul în care a început să cânte “Ia-ți mireasă ziua bună.

Prilej de sărbătoare în familia Sterp, la final de weekend. Geta Sterp, sora solistului Culiță Sterp, se căsătorește cu iubitul ei, Sebastian Crăciunescu.

Getuța Sterp se căsătorește. Cum s-au îmbrăcat ea și soțul său
Pe rețelele de socializare au fost surprinse câteva imagini de la nunta tinerei vloggerițe. Ea a îmbrăcat o rochie superbă de mireasă, iar partenerul ei un costum clasic de mire, la care a asortat un lanț.

Ileana Sterp, sora mai mare a Getuței, a dezvăluit că ea și soțul său îi vor năși pe cei doi proaspeți miri. Getuța și Sebastian sunt de mai multă vreme împreună, dar abia în acest an au hotărât să meargă în fața altarului.

Sebastian își iubește foarte mult partenera. Pe rețelele de socializare, i-a făcut câteva declarații de dragoste.

”Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre,al meu și al ei sunt la fel!”/”O sa te iubesc o viața,nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta”, sunt o parte dintre declarațiile lui Sebastian Crăciunescu pentru Getuța Sterp.

Cine este, mai exact, Getuța Sterp
Getuța Sterp a ajuns în atenția lumii publice prin prisma notorietății fratelui ei, Culiță Sterp, dar și datorită vloggurilor de pe youtube. În multe filmulețe, tânăra apare având grijă de afacerea cu oi a familiei, dar și de un magazin cu produse lactate din Hațeg.

Datorită naturaleții sale și a stilului de viață simplu, din mediul rural, pe care le afișează, Getuța Sterp a devenit virală în online, adunând mii de vizualizări la postările sale.

Au fost și unele incidente înainte de eveniment. Ileana Sterp a mărturisit cum a fost la un pas să rămână fără rochie.

” (…) Rochia era croită frumos, dar culoarea nu era ce trebuie și aici eram în căutarea altor rochii, era vineri seara. E sâmbătă dimineața și noi am fost la spovedit toți patru. Acum mergem acasă și ei trebuie să mă duc să-mi caut altă rochie, pentru că nu-mi place deloc culoarea, nu prea-mi place nimic la ea.

În interior se vede într-un fel, dar în exterior se vede groaznic, e un mov așa, nu pot s-o port și parcă presimțeam că ceva nu o să-mi placă. Asta e, eu voiam un maro ca să meargă cu costumul lui Dani, dar movul ăsta chiar nu merge cu nimic.

Sper să mai găsesc astăzi ceva. Am fost la Deva și am găsit altă rochie. Alte 3 rochii mi-am mai cumpărat, pentru că nu m-am putut decide, mi-am găsit niște rochii foarte frumoase, chiar în Deva, aici lângă noi, că mereu căutăm în alte orașe, ne gândim că nu aici (…) ”, a spus Ileana Sterp pe canalul ei de youtube.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *