Florin Zalomir, jandarm si fost campion la scrima, a fost gasit impuscat, in aceasta dimineata, in casa lui din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la 112 si a alertat autoritatile. Ofiterul avea 41 de ani.

Un jandarm in varsta de 41 de ani a fost gasit impuscat in cap, in aceasta dimineata, in Otopeni. Din primele informatii este vorba despre fostul campion la scrima Florin Zalomir.

„Astazi 3 octombrie a. c., In jurul orei 8:34, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul ca, intr-un imobil din localitatea Otopeni, un barbat este decedat in locuinta sa.

La fata locului s-au deplasat politistii orasului Otopeni pentru efectuarea de activitati din competenta. Echipajul medical sosit la fata locului a declarat decesul barbatului respectiv.

A fost anuntat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Ilfov pentru efectuarea de activitati din competenta.

Cazul va fi preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov pentru efectuarea de activitati din competenta, stabilirea cu exactitatea a situatiei de fapt si de drept si luarea masurilor legale care se impun”, informeaza IPJ Ilfov intr-un comunicat.

Jandarmul din Bucuresti fusese declarat apt la ultima evaluare psihologica.

„Cu profund regret, confirmam vestea tragica a decesului colegului nostru, care a fost gasit fara suflare, in aceasta dimineata, in locuinta sa.

Ne exprimam regretul pentru pierderea sa si transmitem condoleante familiei indurerate. Jandarmul era ofiter in cadrul

Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si avea 41 de ani. La cea mai recenta evaluare psihologica a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Florin Zalomir, fost sabrer, a cucerit de mai multe ori Campionatul National si Cupa Romaniei

Florin a inceput cariera de scrimeur la 10 ani, la Iasi, cu antrenorul Iulian Bituca, iar in 2006 s-a transferat la CS Dinamo

Bucuresti. De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul National si Cupa Romaniei, iar pe
plan international a devenit campion european, campion mondial si vicecampion olimpic cu echipa Romaniei.

Si-a incheiat cariera de sportiv profesionist in 2012, dupa Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani, scrie frscrima.ro.

Tot atunci, Florin Zalomir a devenit antrenor de scrima la CS Dinamo Bucuresti si la lotul national, alaturi de Mihai Covaliu si Dan Gaureanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *