Horoscop RUNE pana pe 9 octombrie. Numerologul Igor Vecherski a prezentat previziunile runelor pentru perioada urmatoare

Darul de a citi mesajele criptate ale runelor l-a ajutat de mai multe ori pe numerologul Igor Vecherski sa prezica evenimente mondiale importante si schimbari neasteptate in soarta celebritatilor. Multi cunoscatori ai astrologiei au incredere in rune, deoarece ei considera ca previziunile lor sunt cele mai exacte.

Berbec – Gebo, Keno si Hagalaz
Pentru Berbec, acesta perioada va fi plina de evenimente care vor afecta foarte mult relatiile cu ceilalti. Acordati atentie noilor informatii primite – in rezolvarea unei probleme importante, acestea vor deveni decisive. De asemenea, veti avea nevoie de o abordare extraordinara, un aspect nou si originalitate. Fii creativ – si rezultatul va fi pur si simplu minunat.

Taur – Algiz, Isa si Otal inversat
Taurul ar trebui sa-si schimbe atentia catre casa si sa asigure siguranta si confortul in ea. In primul rand, vor exista interese personale pentru tine in perioada viitoare. Acesta este momentul sa reconsideram valorile si credintele. Prioritizeaza corect si incepe cu lucrul principal.

Gemeni – Vunjo inversat, Raido si Ansuz inversat
Gemenii in urmatoarele sapte zile risca sa faca greseli si sa ia decizii gresite. La inceputul oricarei afaceri, fa un plan, calculeaza fiecare pas. Nu ar trebui sa va grabiti si sa grabiti lucrurile, mai ales cand circumstantele nu va permit sa faceti acest lucru. Verificati cu atentie fiecare veste, fiecare informatie care tocmai vine.

Rac – Vunlo si Mannaz inversat, Raido
Runele va sfatuiesc sa luati decizii pe cont propriu si sa lucrati singure. Refuzati orice conversatii si care va impiedica sa obtineti rezultate. Acesta este un moment al noilor oportunitati si modalitati de a rezolva probleme importante. Nu refuzati calatoriile si calatoriile de afaceri – pe drum puteti rezolva probleme urgente.

Leu – Evaz, Otal si Dagaz
Leii ar trebui sa faca unele planuri. Prioritizeaza si subliniaza corect si, de asemenea, tine cont de faptul ca pot aparea forte majore si circumstante neasteptate. Este posibil sa trebuiasca sa modificati usor organizarea microspatiului personal. Nu va fi rau, dar va fi diferit.

Fecioara – Inguz, Teyvaz si Keno inversat

Fecioarele vor trebui sa ia masuri si sa schimbe situatia. Va fi necesar sa lucreze mai mult. In general, acesta este o perioada de mari oportunitati, dar numai daca ai toate informatiile necesare si iei deciziile corecte.

Balanta – Dagaz, Gebo si Raido
Balanta poate si ar trebui sa inceapa noi afaceri si proiecte in aceasta saptamana. Simtiti-va liber sa ajungeti unde va doriti, formand o echipa de oameni cu ganduri asemanatoare. Vei reusi. In plus, circumstantele vor fi de partea ta. Este o perioada de aliante eficiente si realizari colective, o perioada favorabila pentru actiune.

Scorpion – Keno inversat, Gebo si Raido
Scorpionii vor interactiona cu oameni noi care iti vor fi interesanti si folositori in viitor. Greselile si caile gresite sunt posibile. Fa-ti timp si analizeaza totul cu atentie.

Sagetator – Ansuz inversat, Yera si Eyvaz
Sagetatorii in domeniul profesional se asteapta la schimbari neplacute. Cu toate acestea, vei avea toate oportunitatile de a schimba situatia si de a o folosi pentru binele tau. Nu provoca diverse conflicte si confruntari. In acest moment, puteti obtine un rezultat excelent din munca depusa.

Capricorn – Uruz inversat, Otal si Inguz
Energia Capricornilor nu este suficienta pentru a indeplini toate sarcinile pe care le-au conturat pentru perioada viitoare. Nu va grabiti inainte, actionati in functie de circumstante si rezolvati problemele pe masura ce apar.

Varsator – Hyera, Ansuz si Berkana
Varsatorul in perioada urmatoare va avea o multime de oportunitati. Trebuie sa negociezi, sa faci programari si sa faci oferte profitabile. Vei avea o mare sansa de a te imbunatati in toate domeniile. Perioada este destul de favorabila si da speranta la un rezultat bun.

Pesti – Ansuz inversat, Dagaz si Nautiz
Cel mai bine este ca Pestii sa ia o pauza si sa finalizeze acele lucruri care au fost amanate . Nu crede totul si pe toti. In plus, nu veti avea suficiente oportunitati de a implementa planuri. Prin urmare, aveti grija de lucrul principal si lasati secundarul pentru o perioada mai favorabila.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *