Harry nu va veni la incoronarea lui Charles pentru nu va vedea marele rival al mamei sale incoronat in aceeasi biserica in care a participat la inmormantarea Dianei, spune revista britanica de stiri.

Se obisnuieste ca un nou rege si o regina sa fie unsi si incoronati intr-o ceremonie comuna si, avand in vedere ca se stie ca Charles a tanjit de multi ani ca sotia sa sa fie numita regina – o dorinta acordata recent de actualul monarh – se pare ca putin probabil ca ar fi de acord cu o diminuare a statutului ei tinand o incoronare separata pentru ea.

„Regina Elisabeta pare sa-i fi dat binecuvantarea Camillei devenind regina consoarta, dar Harry refuza sa se plece in fata ei.”
Intr-un mesaj scris care marcheaza implinirea a 70 de ani de la urcarea ei pe tron, regina a spus: „Cand, la plinatatea timpului, fiul meu Charles va deveni rege, stiu ca ii vei oferi sotiei sale Camilla acelasi sprijin; si este dorinta mea sincera ca, atunci cand va veni acel moment, Camilla sa fie cunoscuta drept Regina Consort, in timp ce isi continua propriul serviciu loial.”

Resentimentele profunde ale Printului Harry fata de mama sa vitrega, Camilla Parker Bowles, care a avut o aventura de lunga durata cu Printul Charles in timp ce acesta era casatorit cu Printesa Diana, pare sa otraveasca sansele unei reconcilieri semnificative intre Harry si restul familiei sale.

„Perceptia este ca Harry nu i-a oferit niciodata cea mai mica sansa Camillei si inca refuza sa o faca”, a spus un prieten al lui Camilla pentru The Daily Beast.

Duncan Larcombe, un biograf al printului Harry, care a fost timp de multi ani corespondent regal pentru tabloidul britanic The Sun, spune ca exista o neliniste profunda la palat ca partenerul de viata a lui Meghan Markle isi va folosi cartea sa de memorii, care urmeaza sa fie publicata la sfarsitul acestui an, pentru a o ataca pe Camilla.

Printul Harry este implicat intr-un nou scandal si a iesit la iveala faptul ca acesta a umilit-o pe Camilla de Cornwall, actuala regina consort a Regatului Unit. Potrivit Page Six, autoarea Angela Levin a dezvaluit in noua sa carte ca ea a fost tratata rau de catre Harry, motivul fiind dusmania clara intre ducele de Sussex si regina consort.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *