Soarele va intra în zodia Scorpion din 23 octombrie, când vom intra în luna acestui semn de apă. Scorpionii prind mai mult curaj, devin mai luminoși și mai afectuoși cu cei din jur, în limitele pe care și le stabilesc, evident.

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022
Scorpionii pot fi extrem de reci sau extrem de calzi, în funcție de persoanele cu care interacționează. Odată ce Soarele le va străluci calea, aceștia vor fi un pic mai deschiși cu cei din jur.

Acest fenomen astrologic se suprapune cu tranzitul saturnian în Vărsător. Dacă Saturn le oferă posibilitatea Scorpionilor de a duce la bătaie niște lupte puternice, Soarele s-ar putea să îi tempereze atunci când tind să exagereze cu reacțiile lor.

Berbecii sunt puși în situații de criză, unele pe care le vor gestiona extraordinar de bine. Taurii trebuie să împace și capra, și varza. Problemele în familie se complică destul de mult.

Gemenii sunt pe cai mari. Au în mână câteva oportunități uriașe, o serie de ași pe care trebuie să îi folosească fără să ezite! Negocierile profesionale pot fi în favoarea lor.

Racii aprofundează mai mult informațiile pe care le primesc de la cei din jur și se gândesc de ce au eșuat în anumite momente ale vieții lor. Aceste revelații sunt binevenite.

Leii sunt ceva mai diplomați și pun tot felul de condiții în dialogurile pe care le au cu inamicii lor de la muncă. Eleganța cu care se adresează e de invidiat!

Balanțele, probleme acasă, probleme și la muncă
Fecioarele vor avea câteva întâlniri memorabile. Descoperă care este locul lor în societate, cu ce pot fi cu adevărat de ajutor, dincolo de lucrurile la care se pricep și pe care le fac în fiecare zi. Multe Fecioare vor afla că sunt mai mult decât ceea ce par.

Balanțele au aceleași probleme de familie cu care se confruntă Taurii. Pentru ele, necazurile se pot înmulți și la serviciu.

Săgetătorii nu sunt afectați deloc de tranzitul solar, în timp ce Capricornilor li se scoate în față toate greșelile.

Vărsătorii rup legăturile toxice cu anumite persoane, cu oameni pe care îi considerau până acum prieteni. Peștii au tot felul de trăiri dezamăgitoare. Vor să schimbe anturajul cu orice preț.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *