Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia s-a născut Milan. Cei doi urmează să facă pasul cel mare în viitorul apropiat. De altfel, își pun la punct și vila de sute de mii de euro în care o să locuiască. Lucrurile nu sunt întotdeauna perfecte în viață, iar acest lucru l-a putut observa și blondina, care s-a mai confruntat cu ceva probleme de sănătate.

Cu ce boală se confruntă Daniela Iliescu
Daniela Iliescu le-a povestit internauților că suferă de poliartrită de ani buni. Când a fost plecată în SUA, iubita lui Culiță a avut anumite simptome, care i-au dat bătăi de cap. Așa că a mers la medic, pentru investigații de specialitate. După mai multe controale, Daniela a aflat că are poliartrită și din acest motiv avea dureri, uneori insuportabile, la mâini.

„Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sala. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcina boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu a pus capăt zvonurilor
Daniela Iliescu este activă, pe rețelele de socializare, acolo unde răspunde la întrebările internauților atunci când timpul îi permite. De data aceasta, viitoarea soție a lui Culiță Sterp a vrut să le închidă gura răutăcioșilor și să vorbească, pentru ultima dată, despre relația dintre ea și familia iubitului. Asta pentru că, de curând, Daniela a făcut un video în care a vrut să clarifice anumite lucruri, însă multe persoane nu au înțeles și au interpretat așa cum au dorit. Daniela Iliescu a vorbit pentru ultima oară despre acest subiect, mărturisind că preferă să nu mai aducă explicații, pentru că există oameni care nu au înțeles exact ce a vrut ea să zică. Tocmai din acest motiv, ar fi existat anumite zvonuri neadevărate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *