În ultima vreme, regina Elisabeta a avut parte de multe lovituri grele și a suferit extrem de mult din cauza pierderilor.

Cel mai tare a marcat-o moartea soțului ei, alături de care fusese peste 7 decenii.

Se pare că ghinionul nu se oprește aici și familia regală este din nou îndoliată.

Doliu la Casa Regală
Regina Elisabeta a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă și anul 2021 nu a fost deloc unul ușor. Și-a pierdut soțul, cu care petrecuse mai bine de 70 de ani și tot atunci a avut nevoie de ajutorul medicilor din cauza faptului că muncește prea mult și nu se odihnește suficient.

Se pare că Regina este tot mai singură, după ce a pierdut oameni importanți pentru ea. Aflăm acum că una dintre cele mai bune prietene de-ale sale, Lady Farnham, a decedat la doar câteva săptămâni de la moartea altei femei extrem de importante pentru suverană.

Lady Farnham și Majestatea Sa sunt prietene bune încă din 1987, ea fiind cea care îi stătea la dispoziție la orice oră din zi și din noapte și care o sprijinea ori de câte ori avea nevoie de ajutor. Cele două erau mai mult prietene și Farnham se integrase perfect în Familia Regală. În plus, Regina Elisabeta a II-a avea cea mai mare încredere în prietena ei, aceasta fiind persoana căreia i-a dezvăluit multe secrete extrem de importante.

A murit Lady Farnham
Regina și prietena ei au fost văzute la multe evenimente importante și erau nedespărțite, motiv pentru care decesul o afectează extrem de tare pe suverană. Cele două au fost fotografiate la Jubileul de Diamant în 2012, unde au mers împreună pentru că regele Philip era bolnav.

În plus, Lady Farnham era foarte apropiată și de acesta și aveau o relație specială. Timp de 44 de ani, cei trei s-au susținut reciproc. Sursele regale spun că a fost o femeie exemplară, care ajuta pe toată lumea, mereu cu zâmbetul pe buze, reușind să atragă oameni de excepție în jurul ei.

„Este foarte trist pentru regina. Toată lumea o iubea pe Lady Farnham, ea era mereu atât de bună. Era, de asemenea, o femeie foarte fermecătoare și atrăgătoare. Ea a fost întotdeauna foarte generoasă cu oamenii noi care s-au alăturat gospodăriei.”, declară sursele regale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *