Gică Hagi împlinește astăzi 57 de ani. ”Regele” își serbează ziua de naștere alături de alți doi mari fotbaliști, Neymar și Cristiano Ronaldo.

Gică Hagi împlinește astăzi 57 de ani

Gică Hagi împlinește astăzi 57 de ani. Fostul fotbalist s-a născut la data de 5 februarie 1965, în comuna Săcele din județul Constanța.
Gheorghe Hagi este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, fiind supranumit și ”Regele”.
Gheorghe Hagi a jucat pentru naționala României la trei campionate mondiale în 1990, 1994 și 1998, dar lși la trei campionate europene în 1984, 1996 și 2000, relatează wikipedia.org

În anul 2009, Gheorghe Hagi a fondat clubul român Viitorul Constanța. De asemenea, a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa de Sud-Est În 2021, Viitorul și Farul Constanța au fuzionat, iar Hagi a devenit unul dintre patronii noii echipe, Farul, fiind și antrenorul acesteia.
Gică Hagi, născut în aceeași zi cu Ronaldo și Neymar
Gheorghe Hagi își sărbătorește ziua de naștere în aceeași zi cu Cristiano Ronaldo și Neymar. Cei trei sportivi nu au în comun doar pasiunea și performanța făcută în fotbal, ci și ziua de 5 februarie.

Neymar da Silva Santos Junior s-a născut pe 5 februarie 1992 în Brazilia. Sportivul joacă pe postul de atacant la PSG. Pe plan personal, Neymar a devenit tată în august 2011, la vârsta de 19 ani, atunci când s-a născut fiul său, David Lucca, dintr-o relație cu Carolina Nogueira Dantas, care avea doar 17 ani la acea

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut pe 5 februarie 1985, în Portugalia. Celebrul fotbalist este atacant la Manchester United și la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Pe plan personal, fotbalistul a marcat relații cu femei celebre precum: Alice Goodwin, Gemma Atkinson și Irina Shayk. În prezent, Ronaldo este într-o relație cu Georgina Rodriguez.

Ronaldo este tatăl a patru copii: Cristiano Ronaldo jr, Alana Martina dos Santos Aveiro, Mateo Ronaldo și Eva Maria Dos Santos.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *