Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 mai 2022: zodiile de apă își pun serioase întrebări în legătură cu cine sunt și ce vor cu adevărat de la viața lor. E o perioadă de gânduri și comunicare.

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 2-8 mai 2022, zodiile de apă vor avea o ușoară criză de identitate.

Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 mai 2022
Racii, Scorpionii și Peștii ajung la concluzia că trebuie sî lucreze la personalitatea lor. Racii se simt încorsetați de anumite decizii pe care unele persoane din familie le pot lua și s-ar putea să le schimbe un pic planurile.

Și Scorpionii vor să se impună, dar vor schimba modul de adresare. Peștii vor să afle de ce nu funcționează anumite relații și unde greșesc ei.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vor să o ia de la zero din punct de vedere profesional. Nu le va fi tocmai ușor căci se vor lovi de multe refuzuri ale ideilor lor. Cu toate acestea, ambiția lor va fi una destul de puternică.

Vărsătorii sunt cei mai pregătiți pentru a face față unor noi provocări în domeniul în care au ales să activeze.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) duc anumite bătălii personale cu cei din jur. Berbecii se simt atacați de toată lumea. Discuțiile lor cu cei din jur s-ar putea purta pe niște tonuri ceva mai ridicate.

Capricornii au nevoie de curățenie pe plan sentimental
Leii încep să facă diferența între ce își doresc ei de la ceilalți și ce ar trebui să facă pentru armonizarea relațiilor de prietenie. Săgetătorii au niște frământări interioare din cauza felului în care cred că sunt percepuți din exterior.

Multe din ideile lor preconcepute vor fi dărâmate una câte una. Cât despre zodiile de pământ, acestea au o săptămână pe karmă pozitivă, dar extrem de solicitantă.

Taurii, Fecioarele și Capricornii nu prea vor avea timp de relaxare sau de distracție. Taurii vor munci enorm căci au pretenții financiare din ce în ce mai mari.

Fecioarele vor găsi noi metode în interacționarea cu cei din jur. Vor aborda variante diferite de adresare. Capricornii au de făcut curățenie în viața lor sentimentală cât mai repede.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *