Gabriela Cristea a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de la Mireasa și de ce a avut nevoie de îngrijiri medicale? Mesajul publicat de vedeta Antena Stars în mediul online.

După ce în urmă cu o săptămână Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica sa, vedeta Antena Stars a avut din nou nevoie de ajutorul medicilor. De data aceasta, cea care s-a simțit rău a fost chiar prezentatoarea emisiunii Mireasa.

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Pe contul său de Instagram, moderatoarea emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii a făcut publică o fotografie de pe patul de spital.

Vedeta nu a oferit prea mult detalii, dezvăluind doar că oboseala și-a pus amprenta asupra corpului său. Gabriela Cristea a avut nevoie de perfuzii și a mărturisit că și-a propus să fie mult mai atentă la stilul său de viață.

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan, sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

De Paște, Gabriela Cristea a fost la spital cu fiica sa
Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au avut parte de liniște de sărbători. Iris s-a îmbolnăvit de indigestie, iar părinții ei au dus-o de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Micuța nu a putut să mănânce nimic, cu toate că pe masă se regăseau mai multe preparate, ținând cont că era Paștele.

Moderatoarea de la Mireasa a făcut haz de necaz și a spus că a devenit o tradiție ca fetele ei să aibă probleme de sănătate în zilele importante.

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital.

De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a dezvăluit Gabriela Cristea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *