Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a spus tuturor ce dietă a folosit pentru a slăbi 27 de kilograme. Jurnalista se îngrășase foarte mult pe timpul sarcinii, așa că nu a avut de ales, decât să intre pe regim alimentar. Află ce mânca soția lui Mădălin Ionescu într-o singură zi.

În urmă cu ceva timp, mai exact, imediat după ce a născut, Cristina Șișcanu s-a confruntat cu problemele de greutate. Așa că, jurnalista a fost nevoită să urmeze un regim alimentar, pe care să îl respecte cu strictețe. Zis și făcut, soția lui Mădălin Ionescu a reușit să dea jos 27 de kilograme.

La micul dejun, Cristina Șișcanu mânca:
– 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime

sau

– 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu

sau

– 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală

sau

– 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă

sau

– 100 g de ton în suc propriu

„Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă„, spunea ea.

Gustare 1 – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)

La prânz:

– 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei

sau

– 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic

– 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane

Gustare 2 – ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)

La cină:

– Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate

sau

– 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)

sau

– 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) „Varianta mea preferată”, a punctat Cristina Șișcanu, pe site-ul ei.

Se pare că imediat după sarcina, în doar câteva luni, Cristina Șișcanu a dat jos nu mai puţin de 10 kilograme. Ultimele însă i-au cam dat de furcă, motive pentru care a recurs la sport şi la dietă. Mai mult, jurnalista a mărturisit că doar într-o săptămână și jumătate, cu acest regim a putut să slăbească 5 kg.

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.

Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, mai spunea Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *