Inmormantarea reginei Elisabeta a II-a urmeaza un protocol regal strict. Acest lucru ridica, de asemenea, intrebarea ce bijuterii va purta Regina cand va fi inmormantata.

Ea va purta aceste accesorii valoroase
Asta se intampla cu restul bijuteriilor Reginei
Regina Elisabeta a II- a (†96) va fi inmormantata pe 19 septembrie. Multi fani regali se intreaba: ce bijuterii va purta Regina?

Regina Elisabeta a II-a: Va purta aceste bijuterii
S-a anuntat acum ca regretata Regina Elisabeta a II -a va pleca in ultima sa calatorie cu doar doua bijuterii. Verigheta ei si o pereche de cercei cu perle.

Regina Elisabeta a primit verigheta de la mama ei. Este facuta din aur galez si a fost purtata de regina cand s-a casatorit cu sotul ei, printul Philip († 99).

Regina Elisabeta a II-a: Colectia ei de bijuterii este atat de vasta

Restul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II -a urmeaza sa fie daruite altor membri ai familiei regale – si sunt multe! Printre acestea se numara 46 de coliere, 34 de perechi de cercei, 15 inele si 14 ceasuri, precum si 98 de brose! Este aproape de necrezut ca ea nu va purta nimic din acestea la inmormantarea ei.

Palatul Buckingham a confirmat ca regina va fi inmormantata alaturi de ducele de Edinburgh, sotul ei cu care a avut un mariaj de 73 de ani.

Inmormantarea Reginei va avea loc in Westminster Abbey, aceeasi biserica istorica in care s-a casatorit cu Ducele de Edinburgh in 1947 si unde a avut loc incoronarea ei sase ani mai tarziu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *