Incepem weekendul cu bine, oameni buni, dar hai sa vedem ce spun astrologii despre fiecare zodie in parte.

Previziuni astre 26 iulie 2019, toate zodiile:

Berbec

Ai discutii aprinse cu niste rude, care vin cu niste cerinte imposibile. Maine ai nevoie sa atingi o stare de calm inainte sa rostesti cuvinte grele pe care nu le mai poti lua inapoi.

Taur

Maine te poti relaxa mai mult, pentru ca lucrurile s-au linistit la locul de munca, iar in jurul tau ai oameni cu care te simti bine. Poti sa incropesti o activitate de grup in care sa primeze buna dispozitie si nu competitivitatea. Ar fi o buna ocazie sa-ti manifesti talentul artistic pe care, de multe ori, il tii bine ascuns de ochii lumii, potrivit horoscopului prezentat de site-ul yve.ro

Gemeni

Vei fi intr-o dispozitie de zile mari maine. Crezi ca poti muta muntii din loc si transmiti increderea ta oricui vine in contact cu tine. Anumite imprejurari sunt adevarate provocari, pe care insa tu le intampini cu mult entuziasm. Ai ocazia sa preiei un proiect la care visai demult. Spre sfarsitul zilei te asteapta niste vizite-surpriza. Vezi cum reactionezi, pentru a nu intra in incurcaturi prea mari.

Rac

Vestile bune iti pot deschide noi perspective financiare. Situatia ta financiara se va imbunatati, afacerea ta recent revizuita va inregistra un ritm ascendent si va drena rezerve bunicele spre contul tau din banca. Fiindca nu mai esti asa stresat, viziunea ta va fi mai obiectiva, iti vei gestiona in mod corespunzator si afacerea, precum si viata de familie.

Leu

Este favorabil sa incerci sa dezvolti o afacere in mass-media, comert, sau sa incepi sa scrii. Esti o fire comunicativa si te poti folosi de aceasta calitate pentru a prospera in afaceri.

Fecioara

Daca vrei sa te recompensezi fata de cineva, foloseste prima ocazie care ti se da. Nu presupune un efort special din partea ta si poti fi surprins de valoarea acestui gest pentru celalalt.

Balanta

Maine cuvintele tale au greutate si ai o mare putere de influenta asupra celor din jur. Soarta unor proiecte sau a unor evenimente caritabile poate fi schimbata prin deciziile potrivite luate impreuna cu oamenii potriviti.

Scorpion

Nostalgia ta e la cote maxime cand vine vorba de relatii. Te gandesti prea mult la trecut si pierzi din vedere ce se intampla chiar sub nasul tau. Poate in fata ta sta chiar iubirea vietii tale si esti prea ocupat sa o vezi.

Sagetator

Maine ai ocazia sa-ti maresti cercul de prieteni. In jurul tau sunt oameni interesanti, de la care poti invata mult. Nu-i lasa sa treaca pe langa tine!

Capricorn

Este bine sa fii atent la ceea ce mananci, pentru a redresa unele dezechilibre din alimentatie, care-ti dauneaza. Pluteste ceva nou in aer. Esti curios sa explorezi aceste orizonturi noi, dar nu poti sa te abtii sa nu intrebi „Cum sa (…)?”, ceea ce te impinge sa sa nu-ti asumi riscuri. Unii dau vina pe lipsa ta de imaginatie, altii spun ca esti rau. Tu stii ca trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri si sa nu raspunzi la provocari, sa nu te arunci cu capul inainte.

Varsator

Te lasi dus de val maine, in toate privintele si pe toate planurile. Parca uiti ca unele chestiuni sunt serioase si ar merita ceva mai multa concentrare din partea ta. Dar nu-ti pasa, ai ritmul tau si totul e un spectacol fara miza pentru tine. Paradoxal insa, ideile tale sunt mai solide si vocea ta mai puternica, de parca ai descoperit deodata o sursa de inspiratie secreta, scrie yve.ro

Pesti

Maine esti nesigur in actiuni si plin de indoieli. Esti preocupat de viitor, de chestiuni nerezolvate si gandurile tale sunt cam pesimiste. Ai nevoie doar de concentrare si de putina perspectiva pentru a depasi aceasta stare de spirit. Concluziile le poti trage la sfarsitul zilei…


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *