Încă din copilărie, părinții au spus întotdeauna că fructele uscate sunt foarte utile pentru organismul nostru. Și unii nu știau de ce caisele uscate erau mai utile decât caisele dulci proaspete.

CARE SUNT AVANTAJELE FRUCTELOR USCATE?
Aproximativ 20% umiditate rămâne în fructele uscate și sunt, de asemenea, foarte bogate în vitamine și elemente minerale. Iarna, fructele uscate sunt o alternativă excelentă la fructe. Oamenii familiarizați cu proprietățile benefice ale fructelor uscate încearcă să nu le lase nesupravegheate.

CAISELE USCATE
Caisele uscate au un gust dulce, care este o consecință a conținutului ridicat de fructoză, zaharoză și glucoză. Caisele uscate sunt utilizate la gătit pentru prepararea diferitelor deserturi, precum și pentru umpluturile de panificație, făină de cofetărie și produse de zahăr.

Ajungând pe piață, veți întâlni o selecție destul de mare de caise uscate.

Ochiul uman selectează foarte repede cel mai frumos aspect cu aspect din toate. De asemenea, întotdeauna am crezut că caisele uscate de culoare portocalie, sunt cele mai utile. Și a fost o mare descoperire pentru mine să aflu ca nne este chiar asa. De fapt, caisele uscate și inestetice de culoare maro închis sunt utile. S-a dovedit totul în procesarea acestei caise uscate.

Cel care nu arată frumos se usucă natural. Caisele uscate, care capătă o culoare portocalie frumoasă, de asemenea, cu aspect mare și cărnos, sunt prelucrate de un deshidrator industrial. Deshidratorul este o uscare specială în care fructele, legumele, nucile, orice sunt expuse fluxului de aer cald.

STAFIDE
Stafidele ajută la scăderea tensiunii arteriale, trebuie consumate pentru diferite boli ale stomacului și intestinelor, stafidele sunt recomandate și celor care suferă de boli ale sistemului cardiovascular.

În plus, stafidele păstrează toate vitaminele și mineralele utile acumulate sub soarele cald.

Stafidele reale sunt uscate mult timp și cu atenție, uscându-le la umbră.Stafidele uscate la umbră sunt un medicament donat de natura noastră, în timp ce stafidele uscate chimic sunt otravă pentru organismul nostru, al cărui efect se manifestă treptat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *