Marcela Fota trece prin cea mai dificilă perioadă din viața sa. Celebra cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul, la trei zile după Crăciun. Cei doi erau împreună de 13 ani de zile, iar vestea că soțul ei s-a stins din viață a fost un șoc pentru artistă, cât și pentur toți oamenii care l-au cunoscut.

El s-a stins din viață subit, în timp ce aștepta la rând într-o insitituție publică, unde urma să plătească o taxă.
La mai bine de o lună de la moartea soțului ei, Marcela Fota și-a luat inima în dinți și a venit la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, unde a cântat o piesă pe care i-a compus-o răposatului ei soț.

„Am venit la emisiune pentru că el știa că meseria este fericirea mea.

El nu a fost de acord să apară, dacă venea cineva să filmeze la noi pleca, dar m-a susținut din spate cu meseria și știu că și-ar fi dorit să merg mai departe”, a declarat Marcela Fota, care a avut încontinuu lacrimi în ochi. În timp ce interpreta piesa „Mi-e așa dor de tine”, cântăreața a izbucnit în lacrimi.
Mirela Vaida, în lacrimi după ce a avut declarațiile Marcelei Fota
În platoul emisiunii au fost invitate atât Marcela Fota, cât și sora acesteia, Mariana Ionescu Căpitănescu. Cele două erau vizibil afectate de această pierdere, iar Mirela Vaida a fost emoționată până la lacrimi.

Marcela Fota, despre momentul în care și-a anunțat fiul că tatăl lui a murit: „Doamne-Doamne l-a luat pe tati…”

„Un moment extrem de greu.

În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină”, a declarat Mirela Vaida, în direct.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *