Rona Hartner le-a oferit tuturor o mare surpriză în această miercuri. Actrița a fost prezentă în fața camerelor de filmat și le-a oferit celor din public un show pe cinste. Foarte plină de energie, artista nu s-a prezentat singură la Vorbește Lumea, de pe ProTV.

Alături i-au fost și iubitul, dar și fiica ei, care se numește Rita Sumalya. Ajunsă în prezent la vârsta adolescenței, fiica Ronei Hartner pare să își dorească să calce pe urmele mamei sale, în ceea ce privește cariera.

Totodată, fosta participantă de la Ferma Vedetelor le-a spus lui Cove și Lorei, dar și telespectatorilor, ce planuri are ea pentru Rita. Ca orice mamă grijulie, aceasta vrea să se asigure că fata ei va face alegerile potrivite.

Aflată la distanță de țară, Rona Harner le-a mai transmis în apariția ei specială, ca de Dragobete, foarte multă iubire românilor. Artista are un program foarte încărcat în această perioadă, fiind vorba despre mai multe evenimente pe care le are programate. Totodată, fetița Ronei a petrecut o mare parte din copilărie în Franța.

Mai este cunoscut că artista are o legătură foarte specială cu aceasta. Rita i-a fost alături mamei și când a aflat de diagnosticul de cancer, pus de medici. Se pare că vedeta și-a revenit complet de la respectiva intervenție, dar și că este mai plină de viață ca oricând.

Aceasta a interpretat alături de partenerul ei o piesă gospel religioasă și se afla într-o biserică, acolo unde urma să susțină un concert ca de Dragobete. Fosta participantă de la Fermă pare să aibă planuri mărețe și a promis că va reveni și în țară cu un astfel de moment artistic.

Rona Harner a avut o apariție în direct alături de fiica ei, Rita
“Ea vrea să se facă arhitect, dar eu îmi doresc să și cânte. Are 13 ani acum, știe ce vrea”, a mărturisit Rona Hartner, în direct, în apariția de pe ProTV.

Deși este o mare iubitoare de muzică, la fel ca mama ei celebră, Rita Sumalya a avut în trecut și câteva probleme, din pricina faptului că și-a forțat prea tare vocea. Adolescenta nu mai putea să își regăsească tonalitatea feminină, ceea ce a împiedicat-o să mai cânte o perioadă.

Nu foarte mulți dintre fanii actriței de 47 de ani știu că Rita este fiica acesteia rezultată din mariajul cu artistul sud-american Rocco Sedano, cu care a format un cuplu până în anul 2008. Mai mult, numele adolescentei, cel de Sumalya, semnifică “lumină splendidă”, fiind tradus din amerindiană.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *