Aceste culori nu trebuie să-ți lipsească anul acesta din garderobă!

Vrei să fii mereu în pas cu moda? Atunci trebuie să ști și care sunt culorile anului 2019!, nu doar modelele. Iată ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne care se respectă.

Verdele măslină compune ținute unice

Până acum credeai că verdele măsline nu e potrivit pentru tenul tău? E total greșit, pentru că această culoare e preferata designerilor în acest an. Așa că nu spune nu unei ținute unice în această nuanță.

Pentru a fi elegantă și rafinată, cumpără-ți neapărat măcar o bluziță sau o rochiță în nuanțe de roz pudrat. Specialiștii spun că încă de la primul contact, o femeie care poartă roz pudrat va fi văzută ca fiind extrem de delicată. Chiar dacă este o nuanță puternică, ciocolatiul trebuie să fie purtat neapărat în 2019.

Și nu doar la haine, ci și la pantofi. Motivul? Dă femeii un aer misterios. Pare o culoare rece la prima vedere? Acest mit a fost demontat anul acesta, pentru că albastrul egiptean se asortează perfect cu ținutele office, casual sau festive.

Și arată excepțional și pe poșete de dimensiuni mici. Totodată, nu uita de lila, nuanța care arată un romantism de început de secol dar și feminitate. Doar vrem să fim cele mai frumoase…

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *