La ceasul amintirilor spune ca Dumnezeu a fost darnic cu el. Magia rascolitoare a cantecului l-a atins pe Benone Sinulescu din copilarie, iar romanii pastreaza in inimi, ca pe o nepretuita comoara, nemuritoarele refrene ce le-au alinat sufletele.

Visul sau a fost sa rasplateasca prin truda sa tot ce i-a daruit acest pamant stramosesc, sa faca sa se vorbeasca cu respect si admiratie despre acesta. Nu a ramas rob al nostalgiilor, ci a imbracat muzica sa intr-o haina mo­derna, aducand-o la lumina vremurilor noi, mai aproape de tineri.

Îndrăgitul artist Benone Sinulescu a împlinit, azi, vârsta de 84 de ani și este la fel de plin de viață, așa cum îl știu toți fanii lui.

Astăzi este zi de sărbătoare în lumea artiștilor! Benone Sinulescu a ajuns la respectabila vârstă de 84 de ani și este sănătos și plin de viață, așa cum toată lumea îl cunoaște. Deși alți artiști la vârsta lui sunt nemulțumiți de bătrânețea lor, Benone Sinulescu demonstrează tuturor că pentru el, vârsta este doar un număr și important este ceea ce faci și cum te simți, oricâți ani ai avea!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *