Ea îi va lua locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni! Lovitură totală la alegerile prezidențiale din 2024

Klaus Iohannis are zilele numărate la Palatul Cotroceni. În scurt timp el va trebui să se retragă din funcția de președinte al României. Asta pentru că în 2024 vor avea loc alegerile pentru alegerea unui șef al statului. Bomba politică va exploda în scurt timp, susține fostul deputat Cristian Rizea. Asta pentru că numele persoanei care îi va lua locul lui Iohannis este unul menit să zguduie întreaga clasa politică.

Ea îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Nimeni nu se așteaptă ca acest nume să intre în cursa pentru alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate acestea, mai multe voci apropiate scenei politice îl dau ca sigur. Este vorba de Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA și cea care conduce acum Parchetul European.

Ipoteza ca Laura Codruța Kovesi să devină noul președinte al României a fost lansată de fostul deputat Cristian Rizea. Acesta a spus la Realitatea TV, în emisiunea ”Culisele statului paralel”, ce ar urma să se petreacă la viitoarele alegeri prezidențiale.

”Doamna Kovesi are șanse mari. Se pregătește ca, în 2024, candidații să fie Kovesi, Geoană și Vasile Dîncu, ei sunt cei trei potențiali să fie candidați susținuți de ambele forțe politice, PNL și PSD. Va fi o premieră în România ca un candidat să fie susținut de ambele partide”, a spus Rizea.

Cine are cele mai mari șanse de a ocupa locul lui Iohannis
El a vorbit și despre șansele pe care alți oameni politici din România le-ar avea în cursa pentru Cotroceni. În ceea ce îl privește pe Mircea Geoană, fostul deputat este de părere că acesta „are șansele cele mai mici din cei trei”. Rizea nu a omis-o din schemă nici pe Diana Șoșoacă.

„Are și ea un rol important. Nu va ajunge în turul al doilea, dar va smulge niște voturi care ar putea înclina balanța”, a punctat fostul deputat.

Varianta Laura Codruța Kovesi în locul lui Klaus iohannis nu este nouă. Mai multe personalități apropiate scenei politice au vorbit despre o asemenea posibilitate. Recent, chiar Cozmin Gușă a susținut că fosta șefă DNA ar urmări să îi ia locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Analistul politic a explicat atunci că este sigur de faptul că Laura Codruța Kovesi va candida pentru funcția de președinte al României, pe ”modelul Moldova” (n.r. victoria Maiei Sandu).


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *