Celebrul actor Jean Paler suferă de o problemă gravă la inimă, iar pensia mică de abia îi ajunge pentru utilități și medicamente.

Jean Paler, actorul de comedie în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme mari financiare, dar și de sănătate. Acesta face mari sacrifici pentru a supraviețui, și deși, ar trebui să se bucure de anii de liniște, continuă să susțină spectacole pentru un trai mai bun.

Marele actor Jean Paler trece printr-o perioadă grea din viața lui. Aceasta încearcă să supraviețuiască cu o pensie mult prea mică pentru activitatea carierei sale. În vârstă de 68 de ani, actorul primește o pensie de doar 920 de lei, bani care îi de abia îi ajung pentru a-și plăti utilitățile, medicamentele și mâncarea, după cum explica aceasta într-un interviu din 2018.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus actorul.

Artistul a mărturisit că l-ar ajuta o pensie mai mare, mai ales că este nevoit să susțină, în continuare, spectacole.

„Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul.

Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a spus acesta.

 

Unde locuiește Jean Paler. Celebrul actor a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 920 lei

 

În prezent, actorul locuiește la Sinaia, dar i-ar fi mai ușor dacă s-ar putea stabili în București. Astfel ar beneficia de o climă mai plăcută, și nu ar fi nevoit să plătească prea mult la căldură în timpul iernii.

Aceasta face mari sacrifici pentru a strânge o sumă de bani, cu care să treacă iarna, perioadă în care nu prea găsește spectacole.
„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mărturisit artistul.

Jean Paler, probleme grave de sănătate: „Inima mea funcţionează doar 30%!”
Pe lângă problemele financiare, celebrul actor se confruntă și cu probleme grave de sănătate, care îi impune un regim alimentar foarte strict, iar pentru asta are nevoie de bani. Jean Paler suferă de o problemă serioasă la inimă, unde are montat un dispozitiv electronic pentru a-i regla ritmul inimii.

Jean Paler trăiește de pe o zi pe altă! Ce pensie are, de fapt, actorul: „După 43 de ani de carieră…”

„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a mai spus Jean Paler.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *