Sharon Stone a făcut un anunț dureros pe contul ei de Instagram.

Celebra actriță a dezvăluit că familia ei trece prin momente extrem de grele după ce nepotul ei de doar 11 luni, care s-a luptat preț de câteva zile între viață și moarte, a decedat.

Micuțul River a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, însă în zadar.

Durere fără margini pentru Sharon Stone. Actrița de 63 de ani a anunțat că nepotul ei de numai 11 luni, River, care s-a zbătut între viață și moarte după ce a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, a decedat.

Celebra actriță a mărturisit că este distrusă de pierderea acestuia și totuși crede că această realitate este doar un coșmar din care ea și familia ei o să să trezească.

Sharon Stone, în doliu după ce nepoțelul ei de doar 11 luni a murit
River este fiul fratelui lui Sharon Stone.

Micuțul s-a născut în septembrie 2020, iar la acea vreme actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu o postare pe contul său de Instagram. Nici acum, nu a ezitat să împartă vestea cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Deși este un eveniment trist și neplăcut, celebra actriță și-a ținut comunitatea la curent în legătură cu drama prin care trece împreună cu familia ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *