Andreea Mantea a împlinit, astăzi, frumoasa vârstă de 35 de ani! Celebra prezentatoare de televiziune trăiește cele mai minunate momente!

Andreea Mantea a împlinit 35 de ani
Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și frumoase prezentatoare de televiziune din întreaga țară! Moderatoarea a împlinit, astăzi, 35 de ani, fiind plecată într-un loc special, acolo unde petrece clipe de neuitat. Vedeta și-a petrecut ultima seara înainte de ziua ei de naștere, pe mare. Andreea își dorește ca la 35 de ani să fie la fel de puternică și să aibă zilnic câte un zâmbet pe buze.

” Ultima zi de 34. Am plecat pe mare ca sa imi petrec noaptea alaturi de luna plina.🌕 #35 sa fii bun si bland! Sa ma ajuti sa fiu la fel de puternica si sa imi aduci macar un zambet pe zi! 💫 #CeleReleSaSeSpeleCeleBuneSaSeAdune.

Doamne ajuta! 🙏🏻”, este mesajul scris de Andreea Mantea, cu ceva timp înainte de ziua ei de naștere.

Mii de internauți și oameni care o apreciază pe Andreea i-au transmis mesaje cu felicitări și i-au urat toate cele bune: ”La multi ani fericiti si sănătoși!/ Ești superba de frumoasa Andreea Mantea/ La multi ani sanatosi si frumosi!/ Mulți ani frumoși și sănătoși si de acum înainte! Happy birthday”, au fost doar câteva mesaje de pe internet.

Andreea Mantea a împlinit 35 de ani
Cunoscuta prezentatoare TV a ținut să le mulțumească tuturor celor care o apreciază și i-au transmis mesaje și urări numai de bine. ” Bine ai venit, 35! 🤗❤️ Va multumesc tuturor pentru toate mesajele superbe!!! Sunteti niste oameni minunati! Va multumesc din tot sufletul pentru ca mereu imi sunteti alaturi! 🙏🏻🤗❤️”, a scris Andreea Mantea, astăzi, de ziua ei de naștere.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *