În contextul actual al pandemiei de coronavirus, cântăreața Raluka și-a speriat teribil fanii, fotografiindu-se pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă.

Artista a fost diagnosticată anul trecut cu noul coronavirus, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu Raluka!

Sperietură zdravănă pentru toți admiratorii Ralukăi! Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva s-a fotografiat pe patul de spital, chiar la secția de Terapie Intensivă, în condițiile în care pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime în țara noastră.

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă
Tot mai multe vedete au fost infectate cu noul coronavirus și au ajuns la spital. Ei bine, după ce ieri celebrul model Alina Pușcău s-a fotografiat la ATI, la un spital din Capitală, de data aceasta și fosta concurentă de la Te cunosc de undeva, Raluka, a făcut același lucru.

Raluka și-a indus fanii în eroare și internauții nu au știut ce să mai creadă. ”Ce s-a întâmplat cu Raluka?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Ei bine, însă, fanii ar trebui să fie liniștiți, deoarece nu au niciun motiv de îngrijorare, chiar dacă Raluka nu a povestit ce face, mai exact, în patul de la Terapie Intensivă.

”Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție”, a scris Raluka în descrierea fotografiei.

Cu cine se afla Raluka la secția de Terapie Intensivă
Fotografia postată de Raluka a strâns într-un timp record un număr mare de aprecieri, dar și de comentarii. Raluka a postat o fotografie în aceeași ipostază și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo.

Imaginile cu cei doi sunt semnul clar că artiștii pregătesc o nouă colaborare muzicală, care poate purta chiar numele pe care Raluka l-a scris în descrierea fotografiei. Un alt indiciu către acest lucru este faptul că fostul iubit al lui Jo și-a sters aproape toate fotografiile de pe contul lui personal de Instagram și a postat o imagine cu Raluka.

În fotografia cu pricina, cei doi se aflau într-o cadă, iar Juno o ținea în brațe pe Raluka. Chiar dacă a scris în descrierea imaginii ”Un capitol nou”, internauții și-au dat imediat seama că cei doi urmează să scoată o piesă împreună.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *