Visul oricărei femei este să aibă cât mai mult perechi de încălțăminte și cât mai la modă. Tocmai de aceea, le spunem doamnelor și domnișoarelor care sunt modelele de pantofi de care trebuie să țină cont anul acesta.

Pantofi 2019 – Tocuri asimetrice sau forme geometrice

Vreți să fiți în pas cu moda, doamnelor? Atunci trebuie să știți că în acest an e musai să aveți măcar o pereche de pantofi cu broderie, dar și în culori neutre. Sau pantofi cu toc asimetric sau diferite forme geometrice.

Și asta pentru că se poartă pantofii cu toc mic sau mare, subțire sau gros. Dar dacă ați alege un toc arhitectural, atunci ați fi sigur remarcate. Cataramele nu trebuie să fie folosite doar la ghetuțe sau sandale, ci mai ales la pantofi, spun designerii.

Așa că puteți alege pantofi în stil vintage sau retro cu catarame, care vor arăta excelent în piciorul dumneavoastră fin. Cine are portofelul plin, poate opta pentru pantofi cu… logo. iar cei de la Prada, Gucci sau Versace vor fi siguri pe gustul vostru. Și tot în 2019 revine moda pantofilor cu vârf pătrat, iar cei cu vârf ascuțit ies din tendințe.

Nu în ultimul rând, se poartă pantofii cu pene colorate sau exotice care însă sunt potriviți doar pentru evenimente speciale.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *