Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea se pare că a scăpat de perioada aceea când a fost trădată și părăsită. Acum, aceasta pare mai fericită ca niciodată, pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Oare o fi venit și inelul de logodnă?

Filmează de șase luni în Turcia-Andreea Mantea indragostita

A tecut o jumătate de an de când Andreea Mantea filmează în Turcia pentru emisiunea Puterea dragostei pe care o prezintă la Kanal D. Această schimbare a fost mai mult decât benefică pentru aceasta, mai ales că și-a găsit și un iubit, care o face să se simtă cu adevărat o femeie împlinită.

Cu cine se iubește însă prezentatoarea, încă nu s-a aflat, pentru că aceasta nu a vrut să dezvăluie identitatea alesului inimii sale. Motivul?

Consideră că relația lor e una foarte serioasă și vrea să o țină departe de ochii curioșilor: „Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa.

Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”. Cât privește inelul de logodnă, se pare că există și acesta, mai ales că pe internet, Andreea și-a etalat o bijuterie superbă.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *