Vrei să fii specială vara aceasta? Atunci va trebui să alegi exact modelul de sandale care ți se potrivesc. Iată ce spun designerii.

Ce modele de sandale trebuie să alegi, ca să fii apreciată-La mare căutare sunt sandalele din satin accesorizate cu pene

Ai nevoie de o pereche de sandale cu totul deosebite, pentru o ocazie specială? Alege sandalele din satin, accesorizate cu pene, ultimul trend în această vară. Fie că sunt cu toc, fie că nu, acestea vor avea un efect extraordinar asupra oricărei ținute pe care alegi să o porți.

Îndrăzneață dar și sotisficată vei fi dacă alegi și sandalele din piele cu catarame și pene aplicate. Nu uita nici de pantofii de vară cu barete, decputați la spate, dar nici de espadrilele comode de vară din materiale ușoare, dar neapărat în culori pastelate, de la roz și bleu la alb și corai.

Nu în ultimul rând, poți aleg și sandalele cu toc plat, în stilul celor gladiator care, te asigurăm, că sunt extrem de confortabile. Încearcă și în vara lui 2019 vei străluci!
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *