Sprancenele parului de lup sunt la modă
O altă întoarcere a modei pe sprâncene – părul „urechi”, asemănător părului unui lup mic. Pas cu pas înțelegem cum să realizăm o astfel de frumusețe în mediul urban și nu să trăim în pădure.

Sprancenele parului de lup-Poți obține o asemenea sălbăticie, deși dificilă.

Uita de pensete
Cine dintre noi, cel puțin o dată în viața lui, nu și-a scos sprâncenele la corzi, uitând sau vorbind la telefon? Aceasta este tocmai problema principală mai târziu – de a scăpa de o astfel de formă și de a crește sprancenele. Pe drumul spre pădurile „sălbatice” va fi respinsă penseta sau bretonul, vă va ascunde sprâncenele și nu vor să se desprindă din nou.

Faceti masaj
Masajul este întotdeauna o stimulare a circulației sângelui. În cazul sprâncenelor, este o oportunitate de a trezi becurile latente și de a induce coaserea părului. Puteți efectua procedura, trecând în fiecare zi cu o pensulă pe sprâncene. Adevărat, fiți atenți: mișcările trebuie să fie cât mai blânde, fără presiune.
Utilizați untul
Cel mai eficient mod de creștere a sprâncenelor este folosirea uleiului. Uleiul va permite să se umezească pielea și să se ajusteze procesele de restaurare. Se recomandă repetarea masajului în fiecare zi timp de o lună, iar după aceea, sprâncenele să se odihnească timp de o lună.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *