Eleganță. Simplitate. Lux. Sunt cele trei cuvinte care în anul 2019 definesc designul interior. Iată cum vă puteți decora casa, ca să devină locuința la care ați visat.

Combinații spectaculoase între metal și lemn

Potrivit specialiștilor în domeniu, anul 2019 este cel în care readucem în actualitate confortul și îl combinăm cu luxul. Ce rezultă? O casă de vis, sanctuarul nostru. Sunt recomandate combinațiile cu adevărat spectaculoase dintre lemn și metal, dar care să domine prin simplitate.

Cu siguranță, vă veți simți excelent, dacă în casa dumneavoastră veți așeza o masă de lemn lăcuit cu picioare de metal, oțel sau, de ce nu, marmură. Și de ce nu, polițe delicate de sticlă sau oglindă, realizate cât mai rafinat cu putință.

La modă sunt și bibliotecile pe profil metalic, dezvoltate pe înălțime, în timp ce suprafețele vitrate sunt și ele la mare căutare. Cât privește formele, specialiștii recomandă să îmbinați formele ovale cu cele rotunde și elemente geometrice.

Așa că, nu ratați canapelele mari în culori tari și mochetele groase.

Cât priveșete paleta de culori a anului 2019, vedeta este verdele night watch, urmat de albastrul petrol sau cel al cerului, dar nu uitați nici de culorile toamnei, de la cărămiziu și portocaliu la roșu și bordo.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *