Aceste lucruri trebuie evitate când mergeți la sală sau când faceți sport, în general…

Alimentația, hidratarea și condiția fizică contribuie la buna funcționare a organismului. Însă atunci când vă duceți la sala de sport, trebuie să fiți foarte atenți la hainele pe care le purtați pentru a evita apariția unor afecțiuni.

Iată ce trebuie să faceți!

Ce să NU porți când faci sport – Alegeți doar haine din bumbac

Specialiștii recomandă ca la sală să purtați haine din bumbac pentru că absoarbe și în același timp reține umezeala. Atenție! Cu cât hainele cu care mergeți la sală sunt mai umede, cu atât bacteriile se înmulțesc mult mai repede. totodată, trebuie să aveți grijă să nu purtați adidași sau teniși care sunt uzați pentru că veți simți permanent un disconfort, iar asta vă va îngreuna lucrul la sală.

În plus, dacă alergați aveți nevoie de adidași care să vă protejeze articulațiile și tendoanele. O grijă deosebită trebuie avută și la sutiene și bustiere, pentru că altfel bustul dumneavoastră nu va fi susținut corect. Atât bustierele cât și sutienele trebuie să nu vă strângă, iar bretelele acestora să nu vă lase semne pe piele.
Ce să NU porți când faci sport – Nu în ultimul rând, trebuie să știți că înainte de a intra în sala de sport trebuie să vă curațați tenul. Altfel, s-ar putea să vă treziți cu apariția acneei și a punctelor negre.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *