Momentul când un bărbat trebuie să cumpere inelul de logodnă pentru aleasa inimii sale, îi poate aduce mari bătăi de cap. Pentru a fi pregătit și a nu da niciodată greș, iată câteva sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

Inelul de logodnă – Ai ales bugetul?

Lucrul important înainte de a achiziționa un inel de logodnă este să stabiliți clar care vă este bugetul, ca să știți cât puteți să vă întindeți.

Pentru că, nu se știe niciodată dacă vă va face cu ochiul un inel superb cu diamant… tot bugetul vă va ajuta să vedeți dacă veți cumpăra un inel din argint, aur, platină, sau paladiu.

În același timp trebuie să țineți cont și de mărimea inelelor. Cele mici sunt mai ieftine, dar dacă veți dori ceva voluminos va trebui, cu siguranță, să scoateți mai mulți bani din buzunar.

Cât priveșre forma pietrelor, va trebi să aveți grijă să fie alese cu mare grijă și dacă se poate să fie din anul acesta. Pentru că e bine să nu riscați, e indicat să alegeți inelele clasice, pentru că acestea nu se vor demoda niciodată. Pentru că va trebui să le personalizați, trebuie să apelați la cei mai buni specialiști.

Nu în ultimul rând, alegeți inelele de logodnă de la magazine unde personalul este de încredere și unde știți că lucrează cu cele mai bune materiale, oferindu-vă garanție și certificat de calitate.

Felicia Iederă

 


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *