Din cele mai vechi timpuri se spune că siciliencele sunt aproape perfecte din toate punctele de vedere. Părul le este sănătos, tenul fin, picioarele identice cu cele ale fetelor din reclame. Ce folosesc oare acestea pentru a păstra intact acest standard de frumusețe? 

Laptele rece, cel mai bun demachiant

De exemplu o mască pentru păr care conține iaurt și ulei de măsline.

Se amestecă: 200 ml iaurt gras cu trei lingurițe cu ulei de măsline și se aplică masca direct pe păr. Se lasă zece minute, apoi se clătește podoaba capilară cu apă călduță. În loc de iaurt se poate folosi lapte iar uleiul de măsline poate fi înlocuit cu oțet de mere.

Tot italiencele au descoperit și cel mai bun demachiant. Este vorba de laptele rece cu care se spală fața și care curăță toate locurile pe care nici un alt produs nu-l poate face. Nici sprâncele nu sunt uitate. Dacă acestea își pierd strălucirea sau cresc foarte greu, acestea sunt date cu ulei de ricin. Pentru un corp tonifiat, dimineața, înainte de a lua micul dejun, doamnele din Italia consumă două pahare cu apă, după care o jumătate de oră fac o plimbare pe jos. 

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *