Prin firea noastra ne este dat sa fim curioase, sa aflam tot ce misca in jurul nostru si sa nu ne scape nimic. Tot ce vrem este sa stim mai multe!

Astrologii spun ca aceasta trasatutra este influentata de astre iar unele semen zodiacale sunt liderii horoscopului in privinta curiozitatii.

1. Femeia sagetator este  semnul aventurii, al cunoasterii si al spiritualitatii. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal au intodeauna intrebari in legatura cu sensul vietii. Sunt preocupate si de ograda vecinului!

Ocupa primul loc in topul celor mai curioase zodii.

2. Femeia gemeni este o persoana plina de imaginatie si extrem de curioasa. Niciodata nu va avea probleme de adaptare. Interesele lor sunt diversificate,pentru ca orice le capteaza atentia.

Inteligente si receptive se folosesc de orice mijloace pentru a putea experimenta tot ce se poate intr-o viata de om.

3. Femeia scorpion este  o persoana misterioasa, pasionala si in acelasi timp razboinica. Fata de celelalte zodii ea  isi foloseste curiozitatea doar pentru a demonstra ca a avut dreptate si a scos adevarul la suprafata.

4. Femeia pesti  este o persoana  comunicativa si sincera. Ii place sa fie inconjurata de prieteni  si in acelasi timp sa isi bage nasul peste tot.

Este considerata bagacioasa horoscopului!

5. Femeia berbec  este curajoasa, energica si gata de orice pentru ca lucrurile sa fie in favoarea lor. Pentu as satisfice micile curiozitiile isi baga nasul  in toate, fara pic de remuscare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *