Se spune că haina face pe om, dar oare câte dintre doamne și domnișoare știu ce importanță o au culorile alese? Ce stări emoționale experimentează? Iată ce preferă cele mai celebre femei ale lumii.

Culori femei celebre – Kate Middleton adoră culoarea verde

Cine a urmărit-o pe Kate Middleton a constat că aceasta preferă să poarte haine de culoare verde. Potrivit specialiștilor, această culoare e asociată cu sinceritate, prietenie, generozitate, dar și corectitudine, echilibru și nu în ultimul rând, fericire.

Rozul este, fără îndoială, culoarea care o caracterizează pe Sarah Jessica Parker. Chiar dacă această culoare arată că persoana care o poartă este generoasă și sensibilă, specialiștii spun că nu este cea mai bună alegere pentru o femeie care vrea să arate că este elegantă.

La rândul său, Angelina Jolie iubește negru, iar gurile rele spun că ar avea o adevărată obsesie pentru această culoare. La polul opus, purtând o culoare tare, roșu, este Victoria Beckham, ceea ce arată că este o femeie plină de ambiții care face orice ca să-și atingă scopul.

În ceea ce o privește pe Demi Moore, aceasta e îndrăgostită de albastru, care indică liniște, armonie și mai ales împăcare cu propria persoană.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *