Cel mai scump parfum din lume costă 1,3 milioane de dolari…

Nu-ți vine a crede? Hai să detaliem…

Cine iubește parfumurile, nu pregetă să scoată bani din buzunar pentru o licoare de calitate. Dar oare v-ați gândit cât ar costa cel mai bun parfum din lume? Acesta se numește Shumukh și a fost lansat la Dubai Mall, iar doritorii îl pot achiziționa pentru suma de 1300 milioane de dolari.

Cel mai scump parfum din lume – Sticla parfumului este confecționată din aur și argint și prevăzută cu 3000 de diamante, topaz și perle

Parfumul cel mai scump din lume este realizat de brandul de lux The Spirit of Dubai, care nu odată a uimit lumea întreagă prin extravaganță.
Cât privește acest parfum, acesta este unisex, iar sticla este realizată din aur și argint și prevăzută cu peste 3000 de diamante, topaz și perle.

Ingredientele din care este realizat parfumul sunt destul de rare și sunt aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, respectiv lemn de santal, mosc, ylang-ylang, patchouli.

Parfumul este atât de puternic încât se spune că se păstrează 12 ore pe piele și în jur de 30 de zile pe îmbrăcăminte. Parfumul este un omagiu adus brand-ului The Spirit of Dubai, inspirat de patrimoniul cultural bogat și divers al celui mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *