Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe certificatul de divorț de Brigitte Sfăt, că Ilie Năstase a considerat că viața merită trăită, așa că a bifat și cel de-al cincilea divorț.Fericita e Ioana Simion, o brunetă din Constanța cu care Năstase a spus că are gânduri serioase de când a cunoscut-o.

Doar inelul de logodnă a costat 15.000 de euro

Anul trecut, în septembrie, după divorțul de Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu a pierdut vremea, ci s-a îndrăgostit de o brunetă din Constanța.

La scurt timp, Ioana Simion a primit și inelul de logodnă în valoare de 15.000 de euro dar și o cerere în căsătorie. Ilie spune că a văzut-o pentru prima dată pe Ioana într-un restaurant und acesta se afla alături de fiica lui, Emma, iar din acel moment nu și-a mai putut lua gândul de la ea.

Cei doi au spus da chiar în Joia Mare, iar pentru fericitul eveniment, cei doi au îmbrăcat un costum alb, format din pantaloni evazați și bluză din dentală și respectiv, un costum albastru.

Interesant este faptul că Ilie Năstase nu respinge ideea unui copil, ba din contră. Acesta a mărturisit că ar fi bine o fetiță, pentru că Ioana este mămică de băiat.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *