Dacă vreți să vă meargă bine, iar banii să stea doar lângă dumneavoastră, atunci trebuie să țineți cont de anumite superstiții din bătrâni. Veți fi surprinși să vedeți cum vi se va schimba viața.

Nu puneți plantele în colțul camerei-Obiceiuri care aduc belșug în casă

Din cele mai vechi timpuri, s-a spus că plantele sunt unele dintre lucrurile care aduc bunăstare în casă. Cu o singură condiție: să nu aibă frunzele ascuțite ca tăișul cuțitelor. De asemenea, nu trebuie să puneți plantele în colțul camerelor, ci în dreptul ferestrelor și imediat ce s-au uscat, acestea trebuie să fie aruncate.

Pentru a alunga energiile negative din casă, cumpărați planta denumităImpatiens walleriana, care are petalele roz, albe sau corai. Tot sporul casei se numește și un vas care conține cereale, condimente și semințe, precum boabe de grâu, de fasole, de porumb, de floarea-soarelui, sâmburi de la fructe, piper.

Ingredientele se pun în straturi, se bate bine fundul sticlei pe masa pentru a fi compact și se închide ermetic. Nu uitați că și mătura trebuie schimbată foarte des, pentru ca energiile negative să plece din viața voastră.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *