Pantofii de modă pentru sezonul primăvară-vară 2019 sunt în dezacord cu tendințele laconice în îmbrăcăminte.

Cum altfel să explicați o astfel de abundență de culori strălucitoare, modele non-banale și decoruri atrăgătoare în pantofi pentru sezonul cald?-Pantofi in voga primavara-vara 2019

Dacă tocurile de cristal și cizmele transparente nu vă inspiră, atunci acordați atenție pantofilor cu curele. Această tendință nu va fi mai puțin relevantă în sezonul de primăvară-vară din 2019.

Curelele pot avea o grosime foarte diferită, iar numărul lor poate fi nelimitat. De exemplu, în sandalele Versace și Oscar de la Renta există doar două curele subțiri – un pic mai groase pe linia degetului și foarte subțire în jurul gleznei.

O altă tendință reală din acest sezon – macrame sau „împletit”. Fiecare în felul său a întrupat această idee. Altuzarra are sandale deschise cu curele țesute, iar designerii Stella McCartney au folosit o țesătură mai complexă pentru coș.

Pantofii lui Michael Kors și Miu Miu pe platformă și călcâiele masive reprezintă o altă dovadă a faptului că platforma mare și înaltă va rămâne un punct de referință al stilului urban timp îndelungat.

În primul rând, astfel de încălțăminte sunt confortabile. În al doilea rând, se potrivește cu aproape orice aspect de zi cu zi. Platformele sandale plate și largi pot fi purtate cu blugi rupti sau pantaloni scurți, împerecheate cu mâneci lungi, tricouri și bluze.

Decorul cel mai popular – fringe.

A apărut din întâmplare în colecțiile de modă. La urma urmei, o mulțime de dungi și panglici creează o frumoasă dinamică în timpul mersului și, de asemenea, atrage atenția asupra frumuseții picioarelor feminine. Panglica cu „tăiței” decorative a apărut chiar și pe adidașii antrenorilor.
Fringe a decorat tot felul de pantofi – de la sandale deschise și flip flops la pantofi și cizme.

Oscar de la Renta a adăugat ciuperci pufoase și lungi la trendul fringed.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *