Cum vine primăvara, hop și puricii! La prima vedere pare aproape imposibil să scăpăm de ei decât după multe și grele încercări, însă situația se schimbă radical odată ce vom folosi produse 100% naturale. Iată ce vă va fi de mare folos pentru a rezolva această problemă care nu vă dă pace.

Scapă definitiv de purici-Folosiți esență de levănțică

Unul dintre cele mai bune remedii împotriva puricilor o constituie lămâia. Nu trebuie decât să zdrobiți câteva felii într-un castron și să amestecați cu apă călduță. Ulterior puneți și coaja pe care ați dat-o pe răzătoare.

Soluția se lasă peste noapte, apoi se toarnă într-o sticlă cu pulverizator. Cu acest preparat dați pe blănița câinelui sau a pisicii înainte de a ieși din casă. De asemenea, puricii nu suportă sub nici o formă esența de levănțică. În acest sens, amestecați cinci picături de esență cu o linguriță cu ulei și ungeți animalul de companie după urechi, în jurul cozii, la ceafă și pe abdomen. Nici esența de cedru nu e suportată de purici. Puneți câteva picături pe deget și ungeți zona cozii câinelui. Același efect îl are și uleiul esențial de rozmarin.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *