Vrei să arăți mai tânără cu 10 ani? Atunci trebuie să scapi cât mai repede cu putință de pungile de sub ochi. Iată ce trebuie să faci.

 

Scapă odată pentru totdeauna de pungile de sub ochi-Fără sare în exces

Indiferent de vârstă, femeile se confruntă cu o problemă care le dă viața peste cap: pungile de sub ochi. Ce e de făcut în această situație? În primul rând, e absolut necesar să limitați cât mai mult consumul de sare, întrucât provoacă retenție de lichide și poate cauza umflarea ochilor.

De asemenea specialiștii ne recomandă ca pentru a reduce pungile de sub ochi să dormim pe spate. În plus, trebuie să dormim cele opt ore pe noapte, astfel cercurile întunecate și pungile de sub ochi se vor accentua. Nu uitați niciodată să vă îndepărtați orice urmă de machiaj înainte de a merge la culcare pentru a elimina orice iritație în jurul ochilor.

Consumați cât mai multă apă și eliminați sau limitați la minim consumul de alcool. De asemenea, trebuie să știți că fumatul provoacă îmbătrânirea prematură în jurul ochilor, provocând iritații ce duc la apariția cercurilor întunecate. De mare ajutor sunt compresele reci sau feliile de castraveți, ca și pungile de ceai umezite cu puțin ulei de lavandă adăugat.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *