Din ce în ce mai multă lume se plânge în ultima perioadă că suferă de mătreață, iar când vara se apropie problema devine și mai acută. Iată cele mai eficiente metode pentru a scăpa de nesuferita mătreață.

Uleiul de măsline, bun și împotriva căderii părului-Scăpați de mătreață cu ajutorul sării

Folosită de mii de ani care leac pentru multe boli, sarea mai are o virtute demnă de luat în seamă: îndepărtează mătreața. Trebuie doar să vă umeziți părul apoi să masați pielea capului cu sare grunjoasă. Ulterior, vă spălați părul cu șampon și vă clătiți cu oțet. Rezultatele sunt uimitoare. Util este și uleiul de măsline, care se aplică seara, înainte de a merge la culcare. Înveliți părul cu o căciulă și mențineți până dimineața. Remediul este bun și împotriva căderii părului.

Udați părul cu infuzie de frunze de nuc

Persoanele care au mătreață pot apela și la ajutorul unei infuzii de nuc preparată din 50 g frunze mărunțite, peste care se toarnă un litru de apă clocotită. Strecurați, iar cu soluția obținută udați bine părul proaspăt spălat. Tratamentul este foarte bun și pentru întărirea rădăcinii firului de păr. Puteți scăpați de mătreață și adăugând în șamponul dumneavoastră bicarbonat de sodiu. Acesta ajută la curățarea perfectă a părului sau amestecați o lingură cu pudră de piper negru cu iaurt natural și mascați scalpul. Rezultatul vă va uimi.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *