Există o soluție pentru a consuma alimente bune la gust, dar care nu se depun pe corp? Răspunsul este afirmativ! Iată ce puteți să mâncați fără grija kilogramelor în plus.

Care sunt alimentele pe care le puteți consuma fără să vă îngrășați!-Țelina stimulează arderea grăsimilor

Extrem de sărac în calorii, popcornul este alegerea ideală pentru persoanele care vor să arate bine. Cu o singură condiție: să fie consumat simplu, fără unt sau zahăr. De asemenea, vinetele sunt recomandate tututor, o felie de vânătă, fie că e coaptă sau prăjită pe grătar având doar… 24 kcal. În ceea ce privește țelina, este unul dintre cele mai bune alimente, care stimulează arderea grăsimilor și detoxifică organismul.

Castraveții, ideal pentru slăbit
Când temperaturile de afară o iau razna, nimic nu pare mai potrivit pentru răcorirea organismului decât o salată de castraveți, care conțin apă în proporție 96% și au rolul de a combate edemele. O altă sursă de bună de hrană sunt algele marine, care au și un conținut ridicat de iod, extrem de folositor glandei tiroide. Conținut mare de nutrienți, printre care și mangan conține și sfecla roșie, care ajută la echilibrarea glicemiei și arde grăsimile. La rândul lor, dovleceii sprijină funcția intestinală, iar portocalele, grapefruit-urile și mandarinele induc senzația de sațietate.

Cât mai multă salată
Un aliat în lupta cu kilogramele este și ananasul, iar merele și prunele îmbunătățesc digestia și mențin sănătatea inimii. Persoanele care nu vor să se îngrașe pot consuma și varză, broccoli și conopidă, dar și salată din belșug. Cât privește ouăle, acestea pot fi mâncate în orice moment al zilei, fără frica că vă veți îngrășa. Desigur, doar ouăle fierte!
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *