În ultima perioadă, tot mai multă lume renunță la țigări în favoarea narghilelei. Mai mult, am început să folosim narghileaua nu doar la cafenele, ci o cumpărăm și o punem acasă, la loc de cinste. Iată cum trebuie să folosiți o narghilea.

Cum să ai grijă de o narghilea-Folosește doar tutun proapăt și de calitate

Metodă bună de socializare cu prietenii sau familia, narghileaua a ajuns să ne fie din ce în ce mai aproape. Specialiștii spun că trebuie în primul rând să știm cum să o preparăm. În aceste condiții, trebuie să știți că trebuie să folosiți apă rece, întrucât apa se va încălzi foarte tare când fumați.

Iar pentru a vă bucura de gustul acesteia, puneți câteva cuburi de gheaţă în sticlă. Esențial este să folosiți mereu tutun proaspăt şi de calitate, iar acesta trebuie să fie depozitat departe de lumina soarelui, într-un loc uscat. Un alt sfat care vă va fi de ajutor este să folosiți un aprinzător de cărbuni, şi cărbuni de calitate.
După ce ați terminat de fumat, curățați narghileaua după ce fumați și chiar între sesiunile de fumat și spălați vasul, coloana şi creuzetul.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *