Vrei să ai mereu un trup de invidiat, însă nu ai timp să stai toată ziua să măsori caloriile? Nu îți bate capul, pentru că ai acum la îndemână o soluție extrem de simplă, care nu dă greș niciodată: palma ta. Încearcă și vei rămâne surprinsă să vezi cât de bine îți va prinde.

O friptură trebuie să fie cât podul palmei – Măsoară cu palma

Te urci pe cântar dar vezi că ai mereu aceeași greutate? Înseamnă că nu mănânci ce trebuie sau cât trebuie pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Ar fi bine să iei în calcul ce spun dietologii și vei ajunge să nu mai mănânci de cinci ori cantitatea recomandată de ei.

Cum să faci asta? O friptură, spun oamenii de știință trebuie să fie cât podul palmei tale. De asemenea, poți consuma atâtea legume verzi la o masă cât încap în două mâini întinse. De asemenea, spun oamenii de știință, un cartof mediu înseamnă unul de dimensiunea unui mouse normal, iar o clătită nu trebuie să fie mai mare ca un CD.

Pe de altă parte, o porție de maioneză trebuie să fie la fel de mare ca un jeton de poker iar o porție de unt de arahide nu trebuie să depășească o minge de ping pong.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *