Serumuri de creștere și îndesire a genelor. Extensii de gene. Tot felul de proceduri și tehnici care îmbunătățesc aspectul genelor și le curbează. Sute de tipuri diferite de mascara, care îți promit gene de X ori mai lungi și mai dese. Tehnici de laminare.

În ciuda multitudinii de variante de îmbunătățire a aspectului natural al genelor proprii, make-up artiștii și vedetele din întreaga lume nu vor să renunțe și pace la aplicarea genelor false. Acest truc de înfrumusețare prinde noi și noi upgrade-uri în ultima vreme,scrie divahair.ro

Dovadă clară… apariția genelor magnetice pe piața produselor de beauty. Un trend deloc de ignorat despre care vom afla mai multe în rândurile ce urmează!

Cum funcționează genele magnetice

Dacă înainte genele false se puteau aplica numai prin lipire cu adeziv special, a apărut o tehnică nouă mult mai comodă și mult mai puțin invazivă – cea care folosește magneți.

Acest tip de gene false au „în dotare” niște magneți minusculi plasați strategic de-a lungul liniei genelor, care ajută ca genele naturale să fie prinse între cele două rânduri de gene fixate prin forță magnetică. Da, ca un fel de sandvici! Astfel, pentru a aplica gene magnetice, nu ai nevoie nici măcar de pensetă, darămite de adeziv. Le poți fixa cât ai zice pește, doar cu ajutorul buricelor degetelor!

Cum se aplică genele magnetice

Aplicarea propriu-zisă a genelor magnetice se face relativ simplu. Fiecare produs este ușor diferit, în funcție de brandul ales, deci este indicat să urmezi, pas cu pas, instrucțiunile de pe ambalaj înainte de folosirea oricărui tip nou de gene magnetice.

În primul rând, este recomandat să tai banda, astfel încât să se potrivească în mod natural de-a lungul liniei naturale a genelor. Apoi, specialiștii recomandă aplicarea rimelului, pentru a conferi genelor mai multă aderență.

Următorul pas este să aplici banda superioară magnetică în partea de sus a liniei genelor tale naturale. Apoi fixează banda magnetică în partea de jos, sub linia genelor naturale. Datorită magneților, acestea se vor fixa pe loc, prinzând genele tale naturale la mijloc, pe orizontală.

Există și unele mărci care completează pachetul cu gene false magnetice și cu o mică pensetă, pentru a-ți facilita și mai mult aplicarea acestora. Indiferent că alegi să folosești buricele degetelor sau penseta, procedeul și ordinea de aplicare rămân aceleași.

Cum se scot genele magnetice

În general, pentru a scoate genele magnetice, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi cele două benzi una de cealaltă trăgând în sus de banda superioară și în jos de cea inferioară – cu grijă să nu îți smulgi și genele naturale! Sau, dacă îți este mai comod așa, poți trage pe rând – și nu în același timp – cele două benzi de gene magnetice departe una de cealaltă. Specialiștii spun să folosești degetul mare și arătătorul ca să separi genele.

De ce să folosești gene magnetice

În primul rând, genele magnetice sunt eco-friendly. Asta înseamnă că, dacă ai cum trebuie grijă de ele, te pot ține… aproape pentru totdeauna – în comparație cu genele false obișnuite, care folosesc adeziv și trebuie constant curățate după absolut fiecare purtare.

În al doilea rând, genele magnetice reprezintă o opțiune mult mai bună și mai sănătoasă decât genele false care folosesc adeziv, în cazul în care ai pielea sensibilă sau suferi de alergii.

Genele magnetice: contraindicații și mod de întreținere

Genele magnetice sunt destul de sigure pentru utilizare – mai ales în comparație cu genele false care folosesc adeziv -, până în prezent nefiind dată publicității nicio listă cu eventuale contraindicații ale acestora.

Desigur, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faci când vine vorba de aplicare, pentru a avea grijă de genele tale magnetice și de sănătatea ochilor tăi.

La fel ca în cazul oricărui lucru care se apropie de ochi, genele magnetice trebuie aplicate întotdeauna cu mâinile curate și uscate, pentru a împiedica bacteriile să intre în ochi și să declanșeze o infecție. În plus, după utilizarea genelor magnetice, le poți șterge ușor cu o bucată de bumbac umedă, pentru a elimina orice reziduu de machiaj.

Genele magnetice vin la pachet și cu un mic spațiu de depozitare, așa că după utilizarea lor pune-le neapărat în cutie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *