Credeai că toate femeile cu tenul de porțelan, pe care le invidiezi, cheltuie sume impresionante pe crème? Nicidecum, pentru că acestea au fost învățate să folosească unul dintre cele mai vechi remedii pentru îngrijirea pielii: lămâia. Iată ce trebuie să faci și tu ca să întinerești cu 10 ani.

Nu pleca niciodată de acasă fără să-ți ștergi fața cu o felie de lămâie!-Lămâia face pielea să fie mai albă

De ce să îți masezi fața în fiecare dimineață sau seară cu felii de lămâie? În primul rând pentru că vei avea pielea tonifiată și proaspătă. Iar în acest sens, e bine să ștergi fața cu cuburi de gheață obținute din suc de lămâie și ceai verde. Vei rămâne mai mult decât surprinsă de rezultate.

Tot lămâia este cea care te ajută să ai pielea albă pentru că acționează ușor asupra stratului superior al epidermei. În acest sens, prepară un tonic din pătrunjel și lămâie. Pregătește un ceai puternic de pătrunjel, lasă la răcit și adaugă suc de lămîie în proporție de 1:1. Șterge fața cu acest amestec o dată pe zi. Nu în ultimul rând, pentru a strange porii spală-te pe față cu suc de lămâie. Și vei uita și de ridurile fine…

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *