În sfârșit, ai reușit să-ți planifici concediul binemeritat în Grecia? Atunci trebuie să ști care sunt cele mai frumoase destinații de acolo, pe care nu trebuie să le ratezi. Iată ce te așteaptă…

Ți-ai propus o vacanță în Grecia?-În Creta, poți dormi în cabanele de piatră tradiționale

Orice călător care ajunge în Grecia trebuie neapărat să ajungă în orașul Chania, unde se poate caza la celebrele cabane de piatră tradiționale, care au fost transformate în vile. Și bineînțeles, nu trebuie ratate siturile arheologice Phaistos și Gortyna sau satul Matala.

Vrei să ai parte de plaje incredibile? Atunci trebuie să ajungi în regiunea Pelion, un munte care formează o peninsulă sub formă de cârlig între Golful Pagasetic și Marea Egee. Mai mult, te vei bucura de micul tren care trece prin pădurile dese și urcă până aproape de vârful cel mai înalt, Pourianos Stavros, cu altitudinea de 1.624 metri.

În Kalymnos este locul ideal pentru scuba diving, în timp ce Ikaria este detinația ideală pentru iubitorii de distracție. Cei care își doresc să simtă cât mai bine Grecia tradițională pot călători în Chios.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *