Negre, albe, roșii sau orice altă culoare, poșetele sunt un accesoriu nelipsit din garderoba oricărei femei. Și dacă mai este și de firmă, atunci doamna sau domnișoara are cu ce se mândri. Dar oare știm să alegem corect poșeta? Iată care sunt cele mai bune sfaturi de la specialiști.

Doamnelor, știți cum să vă alegeți corect poșeta?-Mare atenție la culoarea genții!

Designerii spun la unison că este foarte important în alegerea unei poșete să fiți atente la culoare. Iar faptul că o geantă neagră se potrivește oricărei ținute, este doar un mit. Specialiștii spun că dacă alegeți o îmbrăcăminte de culoare închisă să optați pentru o geantă maro, kaki sau gri-albastru, iar dacă hainele sunt deschise la culoare să purtați poșete negre, albastre sau de un roșu-intens.

Fetele înalte ar trebui să poarte genți mai mari, însă gențile masive, acum la modă nu au ce căuta în mâna unei femei mici de statură. Cât privește încălțămintea, geanta nu trebuie să în aceeași culoare cu aceasta. Mare atenție și la calitatea furniturii, pentru că de calitatea cusăturii depinde calitatea genții în general.

 

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *