A trecut un an de când viața Laurei Cosoi s-a schimbat complet. Fetița vedetei, Rita, a împlinit 1 an de când a venit pe lume. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au pus la punct toate detaliile pentru petrecerea fetiței lor.

Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi se afla în spital și o aducea pe lume pe micuța Rita. Fetița este extrem de frumoasă și își face părinții să trăiască momente unice în fiecare zi. Actrița a povestit pe blogul său cum a fost la evenimentul din familie, scrie viva.ro

„Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere. Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!’, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

 

 

 

Au respectat tradițiile moldovenești

Laura Cosoi a povestit că în Moldova, tradiția este cu totul alta. În zona respectivă, la fețite se taie moțul, nu se rupe turta așa cum suntem obișnuiți. Actrița a dezvăluit și ce a ales micuța Rita de pe tavă. Fetița a ales stiloul, un bănuț de argint și pașaportul, scrie viva.ro

„Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui. Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!’, a adăugat actriţa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *