A slăbit 12 kilograme în timp record, dar Amalia Năstase spune că nu se oprește aici, pentru că abia acum i s-a pornit metabolismul.

Vrei să arăți impecabil în costumul de baie?-Ce este dieta oloproteică și cum a făcut-o pe Amalia Năstase să arate impecabil, citiți în rândurile de mai jos.

Mai mult suntem sigur că este ceea ce aveați nevoie pentru ca orice doamnă și domnișoară să arate superb în costumul de baie.

Înlocuiți două mese cu shake-uri pe bază de proteine din zer şi apă
Potrivit specialiștilor, dieta oloproteică înseamnă să înlocuiți două mese cu shake-uri pe bază de proteine din apă și zer. Iată ce a declarat Amalia Năstase: „Am început dieta persnalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile”.

Potrivit acestei diete, la masa principală trebuie să mâncați protein, dar excludeți definitiv zahărul şi carbohidraţii. În schimb, puteți mânca cât doriți mânca leguminoase, peşte, carne albă şi ouă. Se folosesc foarte mult verdeţurile pentru că un pacient care urmează dieta are nevoie de multe fibre, mult potasiu, multe minerale.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *